Premis AEEG 2023

Més de 180 empresaris i empresàries al XXVIII Sopar de Gala i XIX Edició dels Premis AEEG

 

L'Associació d'Empresaris i Emprenedors de Girona (AEEG), ha celebrat el XXVIII Sopar de Gala i XIX Edició dels Premis AEEG. Una edició de rècord  del ja tradicional esdeveniment que ha comptat amb la participació de més de 180 empreses, i la presència d’autoritats polítiques com Marta Madrenas, diputada de JxCat al Parlament de Catalunya o Marc Lamuà, diputat al Congrés del PSOE o la vicealcaldessa Gemma Geis.

 

Aquest dijous 13 de juliol de 2023, al Castell de Sant Gregori (21h), s’ha celebrat el prestigiós esdeveniment de la mà dels empresaris gironins, una data en el calendari plenament consolidada a la província de Girona.

 

Com cada any, els premis AEEG guardonen els projectes empresarials destacats i l'excel·lència de la patronal gironina en tres categories diferents.

 

Primerament, l'AEEG ha reconegut amb el Premi a l’Empresari de l’any, que pretén premiar la millor trajectòria anual d'un dels associats de l'AEEG, en funció de la seva carrera empresarial, professional i personal. El premi  Empresari  de l’any 2023 ha estat per als germans Ponsatí, de l’empresa INTERACTIU, entregat pel Sr. Albert Castellanos, Secretari d'Empresa i Competitivitat de la Generalitat de Catalunya.

 

Seguidament, l'Associació ha reconegut el Cercle Empresarial, de la mà de Jesús Cuesta com a representant, amb el Premi Impulsor Empresari, entregat pel Diputat en funcions de la Diputació de Girona, el Sr. Jordi Camps, a la persona o entitat que ha impulsat més activament els valors dels empresaris i de l'associació.

 

Finalment, els Pins d'honor de l'Associació són uns premis que donen reconeixement als associats que porten més anys i que han col·laborat en el desenvolupament col·lectiu. Enguany s’ha entregat als empresaris Albert Suñer,  de la mà de la vicealcaldessa, Sra. Gemma Geis; Anna Saubí, entregat pel Sr. Jaume Fàbrega, President Cambra de Comerç de Girona; i Toni Cruz, entregat pel Sr. David Martí, Vicepresident de la FOEG.

 

Aquest esdeveniment ha estat patrocinat pel Castell de Sant Gregori, i les empreses Irontech, Grup Autopodium, Girolex, Girona Motor Shop i La Digital impser; amb la col·laboració de la Diputació de Girona i l'Ajuntament de Girona.