Premis AEEG 2022

L’Associació d’Empresaris i Emprenedors de Girona (AEEG) organitza el XXVII Sopar de Gala i XVIII Edició dels Premis AEEG

Aquest divendres 15 de juliol, l’Associació d’Empresaris i Emprenedors de Girona (AEEG), de la mà del gerent el Sr. Ricard Carbonell, ha organitzat el XXVII Sopar de Gala i XVIII Edició dels Premis AEEG. L’esdeveniment, que ha tingut lloc a les 21 hores al Castell de Sant Gregori, ha comptat amb diferents personalitats del món econòmic i empresarial gironí.

 

S’ha iniciat amb la recepció dels convidats i un aperitiu i copa de benvinguda, al ritme del magnífic concert de Marc Ros de Vilallonga.

Després del parlament de de Núria Carreras, Presidenta de l’AEEG, ha tingut lloc el sopar de Gala, de la mà del propi Castell de Sant Gregori. Addicionalment, les empreses gironines que han volgut participar de forma activa, patrocinant cada una de les taules, han preparat un obsequi per a cada un dels assistents. Seguidament, s’ha aprofitat l’ocasió per a presentar la nova edició número 62 de la revista de l’associació, Empresarial Girona.

 

Finalment, ha tingut lloc l’entrega dels Premis AEEG 2022: “Les claus de l’èxit”.

Com cada any, els guardons s’han dividit en 3 categories:

 • El Premi Empresari de l’Any ha estat per Georgina Comas, de l’empresa TM Comas.
  Aquest, entregat per la Consellera d’Universitat i Recerca de la Generalitat de Catalunya la Hble. Sra. Gemma Geis, pretén premiar la millor trajectòria anual d’un dels associats de l’AEEG, en funció de la seva carrera empresarial, professional i personal.
 • El Premi Impulsor de l’Empresari ha estat per Jordi Moncanut, d’EGT Escola Tècnica Girona.
  Es tracta d’un guardó que distingeix a la institució o empresa que ha impulsat més activament els valors dels empresaris i de l’associació. Ha estat entregat per l’Alcaldessa de Girona la Sra. Marta Madrenas, que posteriorment ha dedicat unes breus paraules a l’associació.
 • Els Pins d’honor de l’Associació són uns premis que dónen reconeixement als associats que porten més anys i que han col·laborat en el desenvolupament col·lectiu.
  El primer pin ha estat pel Sr. Ayoub Nakmoussi, entregat de la mà del Sr. Joaquim Ayats, Diputat d’Habitatge i Serveis Generals de la Diputació de Girona.
  El segon pin ha estat per la Sra. Piluca Paulí, de la mà del Sr. Eduard Barcons, Director de la Banca Institucional Catalunya-Balears de Caixa d’Enginyers.
  Finalment, el tercer pin ha estat pel Sr. Xavier Gullén, entregat de la mà del Sr. Narcis Bartrina, Representant de la Cambra de Comerç de girona.

 

Des de l’AEEG agraeixen a tots els assistents per la seva participació i a Xavier Garcia, Gerent del Castell de Sant Gregori, pel magnífic sopar, per l’espai i per totes les facilitats que ha donat a l’associació. En especial agraeixen també als patrocinadors, que la seva col·laboració fa possible poder celebrar any rere any aquests premis. Per tant, donen les gràcies als patrocinadors principals ESOFITEC, IRONTECH SOLUTIONS i GRUP AUTOPODIUM-EMPRESES i agraeixen també el patrocini de Diari de Girona, La Digital Impser, Girona MOTOR SHOP i, pels mini gintònics, a BSBDATA. A tots ells, juntament amb la Diputació de Girona i l’Ajuntament de Girona, moltes gràcies!

 

SOBRE L’ASSOCIACIÓ D’EMPRESARIS I EMPRENEDORS DE GIRONA (AEEG)

L’acte ve organitzat per l’AEEG, fundada el 1996 sota les sigles AjEG (Associació de joves Empresaris de Girona).

L’associació dona resposta a les necessitats d’informació, formació, finançament, assessorament, investigació i perfeccionament de les empreses dels seus membres.

És la creadora del Saló Emprenedoria, que es porta a terme cada any i compta amb la participació de diferents empreses del sector per a donar vida a un espai amb formacions, ponències, tasts i estands de diferents empreses gironines.

També ofereix la revista Empresarial Girona, des de fa més de 15 anys, que edició rere edició recull notícies, reportatges, articles d’opinió, casos d’èxit i el reportatge principal. Tal com diuen, és una revista “feta per empresaris i per a empresaris”.

Informació addicional