FAjeec

FAJEEC és una entitat que representa un total de 5.000 empreses que donen feina a més de 20.000 treballadors i neix amb l’objectiu de fomentar l’emprenedoria, crear sinèrgies entre els joves empresaris catalans i donar-los de representativitat davant les diferents instàncies econòmiques i polítiques.

Formada per la Federació de Joves Cambres de Catalunya, l’Institut Sallarès i Pla, el Club Joves Empresaris del Centre Metal·lúrgic, l’Associació Independent de Joves Empresaris de Catalunya, l’Associació d'Empresaris i Emprenedors de Girona il’Associació de Joves Advocats de Catalunya, té l’objectiu d’actuar com a paraigües per a tots els associats dels seus integrants.

D’aquesta manera sumem esforços per donar més cobertura a tots els nostres associats i poder oferir millors serveis i acords de col·laboració mitjançant la FAJEEC. Cal esmentar que, segons el seu president, la creació d’aquest organisme no és el resultat d’una situació econòmica adversa, sinó que l’associació “neix amb ànim de continuïtat, després de dos anys de feina, per provocar una reacció en cadena que ens porti a creure en el futur fomentant i motivant als joves empresaris i emprenedors”.