TROBADA nEFmeetings

21/05/2013

El proper dijous 23 de maig va tenir lloc, al restaurant Kick-Off Luxury de Girona, la tercera trobada nEFmeetings, organitzada per EF Advocats i Assessors Financers.

En aquesta ocasió però, es va comptar amb la ponència a càrrec de Sergi Bonilla (Màster Coach i director de GironaCoaching). La finalitat d¹aquesta xerrada va ser explicar els principis bàsics de la motivació, quines eines i recursos relacionats amb el coaching podem utilitzar de forma fàcil, potent i eficaç en el nostre desenvolupament personal i professional.

En aquesta xerrada els assistents van aprendre que sempre tenim capacitat per reinventar-nos en positiu si fomentem i treballem la proactivitat, l¹entusiasme, el lideratge personal i el pensament creatiu.

Mitjançant les trobades nEFmeetings, EF Advocats vol crear i potenciar grups que funcionin com un club d¹empresaris, on s¹estableixin relacions duradores que permetin captar clients, presentar productes o empreses, etc.

Amb els nEFmeetings es vol arribar al consumidor final, és a dir, a empreses o empresaris de tots els sectors que, per tal de tirar endavant els seus projectes empresarials, creuen que els és molt convenient participar en les trobades que pugui generar aquest grup.