Programa de Mentoring

01/03/2016

Benvolguts/des associats/ades,


Des de la Fundació CP’AC, YBS (Youth Business Spain) i AEEG us volem fer partíceps del nostre programa de Mentoring. En aquest programa, adreçat a joves emprenedors amb talent que ja han començat amb el seu negoci, se’ls relaciona amb un mentor que els dóna una visió objectiva, i li fa un acompanyament en el seu camí.

Youth Business International conta amb més de 25.000 mentors voluntaris arreu del món!

Aquí a la delegació de Girona hem decidit portar el programa per oferir-lo als joves gironins amb talent, i necessitem perfils com els vostres per a fer de Mentors.

 Però... què és el Mentoring?

 El mentoring és una metodologia de suport personalitzat que permet a una persona amb experiència ajudar a una altra a potenciar les seves competències, possibilitant el seu creixement personal i professional.

 I per tant, què és un Mentor?

Un empresari o professional amb experiència que vol compartir-la amb un jove emprenedor, acompanyant-lo en qualitat de voluntari, en la seva primera aventura empresarial, possibilitant el seu creixement personal i professional.

La col·laboració de persones com vosaltres és clau per a millorar el futur dels nostres joves, ajudant-los a consolidar i fer créixer els seus negocis en la seva primera aventura empresarial!

Per aquesta raó contactem amb vosaltres i us enviem informació del programa, ja que ens agradaria quevolguéssiu formar part del nostre equip de mentors voluntaris, i que ens ajudéssiu a difondre el nostre programa recomanant-lo a persones del vostre entorn, que com vosaltres són empresaris o professionals d’experiència, i així formar part de l’ampliació d’aquesta xarxa global.

Sense cap mena de compromís, concertaríem una entrevista amb vosaltres, per explicar-vos el programa en detall, i poder conèixer-nos.   

Rebeu una cordial salutació,  

                             

Alexandra Planella Pujolràs                                                              Núria Carreras i Bertinetti

Delegada Fundació CP’AC Girona                                                      Presidenta AEEG

Rutlla 106, entl 3-4, 17002 Girona

Tel: +34 972 410 150

INFO : aplanella@autoocupacio.org | www.autoocupacio.org