Premis Alt Empordà

20/05/2013

L'Alt Empordà ja ha repartit els guardons d'enguany dels Premis Emprenendors. L'acte va tenir lloc a l'Escola d'Hostaleria de la comarca i va ser promogut per el Consell Comarcal de l'Alt Empordà, l'Ajuntament de Figueres, l'Associació de Joves Empresaris de Girona, el Setmanari l'Empordà i el Fòrm Imgina.

El primer premi en la categoria Emprenedors va ser lliurat al projecte Empornatura, mentre que en la millor idea de negoci el guanyador va ser pel projecte Candy Cafè Figueres. El guardó pel Jove Empresari va ser per Natàlia Rich, de l'empresa Mas Marcè.

Empornatura, guanyador de la categoria Emprenedors, és un projecte impulsat per Anotni Armengol, Montse Clarós, Jordi Bonal i Susanna Martón. Es tracta d'un projecte basat en la construcció d'una petita planta productora de briquetes com a combustible. En segona posició de la mateixa categoria va quedar La Diseñería, de Núria Aguilar.

El guardó de la categoria per a Millor Idea de Negoci va caure a les mans dels alumnes de l'INS Olivar Gran: Eva Buixeda, Estefania Chirinos, Natàlia Gómez, Raquel Garcia, Anna Macau i Martina Pujolràs. El projecte, Candy Cafè Figueres, es basa en una cafeteria especialitzada en dolços.