Premis AEEG 2015

10/07/2015

Una nova nit pels empresaris i emprenedors de Girona

Ahir dijous 9 de juliol es va celebrar la nit dedicada als Empresaris i Emprenedors de les comarques gironines a l’Hotel AC Palau de Bellavista de Girona.

 

Ahir dijous 9 de juliol va tenir lloc el XXè Sopar de Gala i XIa edició dels Premis de l’Associació d’Empresaris i Emprenedors de Girona (AEEG). Com a innovació, aquesta edició comptava amb una nova localització: l’Hotel AC Palau de Bellavista de Girona, espai idoni que, gràcies a la seva àmplia terrassa, va permetre a tots els assistents gaudir d’una meravellosa vetllada.

L’acte, el qual és reconegut com un esdeveniment social referent dins el teixit empresarial i econòmic gironí, va comptar amb la presència de prop de 130 empresaris de les comarques gironines. Així que, en aquest hotel de gran renom, es va reunir una part important del teixit empresarial gironí i, alhora, un gran nombre de diferents representants i alts dirigents d’entitats, com és el cas del secretari d’Empresa i Competitivitat de la Generalitat de Catalunya Sr. Pere Torres, el subdelegat del Govern de l’Estat Sr. Juan Manuel Sánchez-Bustamante, el President Cambra Comerç Girona Sr. Domènec Espadalé, el President de la FOEG Sr. Ernest Plana, la segona tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Girona Sra. Marta Madrenas, així com representants de la Universitat de Girona i del Parc Tecnològic, de diverses patronals i també d’altres associacions.

És la nit dedicada als Empresaris i Emprenedors de les comarques gironines, els quals són guardonats a través dels premis AEEG, com a agraïment del seu esforç, constància i voluntat per prosperar dia a dia.

En aquesta edició, es va guardonar l’empresa Impremta Pagès amb el Premi Impulsor Emprenedor i ArtPlay Creatividad Visual amb el Premi Emprenedor de l’Any, guardó que a més a més anava dotat d'un taló valorat en 500 "res".

A més a més, es van lliurar els pins d’Honor que l’Associació dóna als membres que porten més anys a l’Associació i que han col·laborat en el desenvolupament col·lectiu. Aquests pins d’honor van anar a parar a mans delSr. Manel Català, la Sra. Mar Frigola i el Sr. Sergi Cisteró.

Els patrocinadors de l’esdeveniment van ser el RES, Diari de Girona, Co-show Events Business Group i La Digital, i col·laboraven la Diputació de Girona, el Consell Comarcal del Gironès i I’Ajuntament de Girona. I els patrocinadors de les taules van ser l’Associació Somnis, Joca Charters, Can Bech, Restaurant Draps, URH & Co. Hoteliers, Advice Inn, Evol 6, Oigaa 360º, Centre Biker Girona, Diari de Girona, Sal de Mar i Empresarial Girona.

Per últim, destacar la menció de Núria Carreras, presidenta de l’Associació d’Empresaris i Emprenedors de Girona, sobre el procés de consolidació de l’AEEG.

Segons paraules de la presidenta:

“Després d’un any de la presentació d’AEEG, podem corroborar que finalitza el procés d’implementació, el qual dóna lloc a la seva consolidació”.