Gran afluència al 4t Saló de l'Emprenedoria

14/11/2014

L’Associació de Joves Empresaris de Girona (Ajeg) organitza i dirigeix durant 5 dies la 4ª edició del Saló de l’Emprenedoria dins del marc de la 53” Fira de Mostres.

Un total de 31 estands i molts projectes innovadors estaran exposats del 29 de novembre fins al 2 d’octubre sobre la catifa vermella del Palau Firal de Girona per demostrar la varietat del teixit associatiu de l’Ajeg. En aquesta 4ª edició, hi ha tot tipus d’activitats relacionades amb el món de l’emprenedoria, des de sessions de networking, tallers familiars, conferències i, fins i tot, una desfilada de moda a càrrec de l’associació Agimod.

L’èxit del Saló de l’Emprenedoria no ha deixat de créixer respecte les passades edicions, i això es pot comprovar tan en l’augment de l’afluència de visitants durant l’obertura, com en l’incrementen del nombre d’expositors (de 25 en la passada edició a 31 en l’actual). L’augment en el nombre d’associats que han volgut formar part del cercle de l’Ajeg i estar presents al Saló fa palès com està pujant el termòmetre de l’economia gironina.

Durant la roda de premsa de presentació, l’alcalde de Girona Carles Puigdemont, va recalcar com la Fira de Mostres equival a una demostració econòmica de la riquesa del teixit industrial i comercial de les nostres comarques. “La marca Girona s’associa a excel·lència i qualitat”, va concloure, afegint que el més important és generar ocupació i que la indústria no deixi de créixer amb la innovació que la caracteritza. A continuació, va fer una volta per la Fira i pel Saló, aturant-se amb els nens i nenes de l’equip de robòtica Salvauth Park i a l’estand on es presentava la Setmana de la Moda de Girona amb la qual col·labora el mateix ajuntament.

El Saló de l’Emprenedoria agrupa en un espai multisectorial empreses de diferents àmbits i està encarat a promoure i facilitar les iniciatives dels emprenedors i reactivar el teixit empresarial del territori. Enguany hi són presents noves empreses com Girona Coaching, Trendy Models, Forrellat Consultors, Girona Espai Dental o Agimod; d’altres com la Foeg, Foment del Treball Nacional i Cisle que conformen un espai d’assessorament entre les tres, o Lumiscar, Aeris Navigo i Granets Montgrí que hi són presents des de la primera edició.